Despre noi

Istoric0100

Echipa

Viziune

Referinte

Responsabilitate sociala

Brosura

Aparitii in presa

 

Istoria Mitu și Asociații a început în anul 2003, o dată cu înființarea ca și cabinet individual. Treptat, echipa a crescut, a dobândit cunoștințe și experiență, s-a implicat cu interes în proiecte, a răspuns provocărilor, a învățat din fiecare activitate și de la fiecare colaborator,  a construit parteneriate cu clienți, și a devenit ceea ce este astăzi, o Casă de Avocatură.

Pentru a oferi servicii de cea mai înalta calitate, activitățile societății se desfășoara într-un mediu armonios, la care contribuie locația, pasiunea pentru profesie, spiritul de echipă și atitudinea pozitivă și deschisă cu care se lucrează.

Mitu și Asociații se află în apropiere de piața Armenească, având astfel o poziționare strategică, foarte aproape de instanțele de judecată dar și de principalele instituții ale administrației publice și în același timp, într-o zonă ferită de tumultul zonei centrale.

Clădirea în care își are sediul datează din perioada interbelică și a fost realizată în anul 1926 de către industriasul Casimir Otto Akerman, folosind cele mai noi tehnologii din timpul respectiv. Spațiul folosit de Mitu și Asociații beneficiază de 6 incăperi amenajate într-un stil ce redă un echilibru perfect între clasic și modern, între designul profesionist și personalitatea Cristinei Mitu, între notele istorice și tehnologiile noi.

Casa de Avocatură Mitu și Asociații este alături de clienții săi în probleme complexe de drept civil, comercial, societar, imobiliar, fiscal, concurențial, dreptul asigurărilor, al proprietății intelectuale, dreptul muncii, drept administrativ și achiziții publice, precum și în probleme de conformitate, atât în ceea ce privește oferirea de servicii de consultanța juridică, în probleme strategice și în activitatea de zi de zi, cât și în asistența și reprezentarea în fața instanțelor de judecată.

Societatea este susținută de o echipă care se bazează pe 4 avocați seniori cu experiență de peste 15 ani, colaboratori, cu experiență între 5 si 7 ani, precum și avocați stagiari, fiecare având cunoștințe și experiență din domenii diferite, astfel încât să fie acoperită o gamă cât mai variată de servicii juridice. Cele mai semnficative valori care unesc membrii echipei și îi susțin în a realiza un efort comun pentru rezultate mai bune pe zi ce trece – sunt respectul reciproc și disponibilitatea de a se ajuta unii pe ceilalți.