Viziune

Casa de Avocatura Mitu si Asociatii urmareste sa devina una dintre cele mai cautate case de avocatura din Romania prin valoarea adaugata activitatii clientilor sai atat prin gestionarea cu succes a litigiilor cat si prin furnizarea celei mai bune consultante juridice.

Misiune

Casa de Avocatura Mitu si Asociatii isi propune sa ofere cele mai bune servicii juridice clientilor sai, respectiv atat pentru litigii, cat si pentru consultanta juridica pentru probleme strategice sau care tin de activitatea de zi cu zi.

Ceea ce ne diferentiaza de alte firme de avocatura este abordarea noastra personala si interesul real pentru clientii nostri, pentru a intelege cat mai bine obiectivele si nevoile unice ale acestora, munca asidua si daruirea pentru a furniza serviciile in timp util si in mod eficient, precum si onorariile noastre competitive.

Casa de Avocatura Mitu si Asociatii ofera un mediu de munca excelent, unde se incurajeaza initiativa si munca in echipa. Ne straduim sa atragem, dezvoltam si mentinem o relatie de lunga durata cu profesionisti de exceptie.

Valori

Apreciem clientul. Pretuim o relatie puternica cu acesta si incercam intotdeauna sa ii depasim asteptarile. 
Pretuim comunicarea clara si la obiect.
Apreciem echipa noastra extraordinara de avocati, munca lor de echipa si determinarea pentru fiecare client si pentru fiecare serviciu furnizat.

<< Inapoi