Noutati

Promovări la Mitu și Asociații SPARL. Andrei Iordăchescu devine junior partner, iar Cristina Stoica este nou cooptată în poziția de managing senior associate.

Promovări la Mitu și Asociații SPARL. Andrei Iordăchescu devine junior partner, iar Cristina Stoica este nou cooptată în poziția de managing senior associate.
Mitu și Asociații este o firmă de avocatură din prima linie, clasată în topurile publicațiilor de specialitate în domeniul juridic în arii precum Litigii și Arbitraj, Drept Comercial/ Fuziuni și Achiziții, Drept societar și corporativ, Dreptul proprietății intelectuale, Drept imobiliar, Dreptul Muncii, Drept administrativ, Achiziții publice și sectoriale, Parteneriate public-private, Privatizări, Concesiuni, Proiecte de finanțări private, Restructurare și Insolvență și este inclusă pe lista celor mai bune 100 de firme de avocatură la nivel global din România.
Mitu și Asociații anunță promovarea lui Andrei Iordachescu în poziția de Partener Junior și cooptarea Cristinei Stoica în poziția de managing senior associate.

 

Cu o experiență de peste 8 ani în litigii civile, comerciale și în arbitraj, Andrei Iordăchescu face parte din echipa noastră de avocați pledanți din anul 2013, perioada în care a reprezentat clienți în dosare complexe legate de proiecte din domeniul sănătății și farma, proprietate intelectuală și dreptul concurenței, precum și în litigii complexe de arbitraj internațional. El reprezintă în prezent un portofoliu de companii internaționale și locale din diverse sectoare, precum operațiuni de cargo, producători de mobilă, industria alimentară și agricultură.
 
Cristina Stoica, cu o experiență de peste 16 ani, a asistat clienți din sectoare precum energie (atât din sectorul upstream, cât și downstream) – energie convențională (petrol și gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice conexe), energie regenerabilă (verde), energie nucleară; construcții civile și edilitare, media (post de știri TV) și publicitate, în domeniul import-export, operatori portuari, parcuri comerciale și industriale, în domeniul comerţului en-gross şi en-detail, al afacerilor imobiliare şi al turismului, în domeniul medical-farmaceutic, presă şi editură.
În ultimii ani, Cristina a câștigat experiență în fuziuni și achiziții (achiziții de companii, active, transfer de întreprindere și de activitate și tranzacții care implică fuziuni, divizări, integrări pe verticală și orizontală), achiziții publice și private, protecția datelor cu caracter personal, probleme de guvernanță corporativă; are o bogată experiență în litigii cu profesioniștii, acțiuni RDR, restructurare și insolvență, lichidări, executări silite, asistând cu succes importante companii naționale și multinaționale în acest sens
“Sunt încantată și recunoscătoare pentru cooptarea mea în echipa Mitu și Asociații, o echipă tânără, entuziastă și care beneficiază de o puternică influență motivațională din partea partenerului fondator Maria Cristina Mitu, căreia îi mulțumesc pentru proiectele în care mă implică și pentru atitudinea ei pozitivă și constructivă. Noua poziție vine cu o responsabilitate foarte mare și este o provocare pentru mine”, a declarat Cristina Stoica, nou Managing Senior Associate.
 
“Ne bucurăm să anunțăm promovarea unor avocați ambițioși și dedicați. Andrei a demonstrat că are abilități strategice extraordinare în instrumentarea dosarelor de instanță și o capacitate de a aduce o contribuție semnificativă la succesul dosarelor pe care clienții ni le încredințează. Cristina este un important om de lobby, are o abordare dinamică și inovatoare în dezvoltarea portofoliului și a relației cu clienții și ne aduce un plus valoare prin experiența sa bogată și prin implicarea în activitatea firmei”, a adăugat Maria Cristina Mitu, Managing Partner.