Domenii de experienta

Corporate

Mitu si Asociatii ofera o gama extinsa de servicii legale in domeniul dreptului societar, echipa dedicata fiind formata din avocati cu o vasta experienta in domeniu.

Echipa de corporate organizata la nivelul Mitu si Asociatii deruleaza atat pentru persoane juridice romane cu capital privat cat si pentru persoane juridice straine cu capital privat sau mixt, diverse activitati de drept societar materializate in consultanta si coordonarea proceselor de infiintare a societatilor, sucursalelor si filialelor, transferul actiunilor, fuziuni si achizitii, implementarea diverselor modificari aduse structurii corporative a societatii precum si dizolvari si lichidari.


Consultanta

Departamentul de consultanta inglobeaza servicii legale de consultanta in afaceri acordate in cele mai variate domenii aferente constructiilor civile si industriale, productiei si distributiei de camioane, energie regenerabile, real estate si farmaceutica, proiectele asumate permanent asigurand o extindere si expansiune continua a ariilor de activitate.

Mitu si Asociatii are organizata o echipa de avocati specializati in consultanta de afaceri, care abordeaza cu profesionalism cererile adresate spre solutionare de catre clienti si incadrate in ramurile dreptului societar, civil, muncii, mediului, proprietatii intelectuale. Adiacent acestor ramuri, echipa de consultanta Mitu si Asociatii ofera suport legal si in materii de interes din sfera domeniului medical, IT&C, energetic si media.

Activitatea avocatilor departamentului de consultanta se bazeaza pe identificarea strategiilor optime pentru realizarea intereselor clientilor, avand drept obiectiv principal clarificarea aspectelor necunoscute, sesizate si supuse atentiei, precum si transpunerea in mod legal a intentiilor de derulare si organizare a afacerilor comunicate de catre parteneri.


Litigii

La nivelul societatii Mitu si Asociatii activeaza o echipa de avocati litiganti care, prin experienta profesionala acumulata pe parcursul anilor de exercitare a profesiei, a asigurat cu succes reprezentarea intereselor clientilor inaintea instantelor de judecata.

In acest context, avocatii Mitu si Asociatii au acordat clientilor persoane fizice si juridice, romane si straine, asistenta juridica de specialitate inaintea instantelor de judecata de orice grad, din Romania.

Aria de experienta a echipei de litigii deserveste domeniile dreptului civil (in special litigii cu profesionisti), muncii, contencios administrativ si fiscal, proprietatii intelectuale, fiind astfel menita sa raspunda provocarilor lansate de catre clientii nostri.