Andreea Oana STOICA


Andreea este Avocat Colaborator Senior în cadrul Casei de Avocatură Mitu și Asociații.O ATITUDINE POZITIVĂ
PENTRU ORICE OCAZIE,
CU ABORDARE
PROFESIONALĂ


Și-a început cariera de avocat din anul 2004 și este specializată în domeniul achizițiilor publice și parteneriatelor public-private, oferind atât consultanță juridică cât și asistență juridică și reprezentare clienților. Are experință în depunerea de concluzii în fața instanțelor de judecată de drept comun, precum și în fața instanțelor arbitrale și a Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC).

Andreea a coordonat cu succes proiecte complexe de achiziții publice în sectoarele utilități, infrastructură sau mediu, asistând operatori economici si autorități contractante în procese de organizare și participare la proceduri de atribuire.

În plus, are o bogată experiență în litigii civile (inclusiv retrocedări), comerciale, de dreptul muncii și de proprietate intelectuală, asistând cu succes importante companii naționale și multinaționale în acest sens.

Andreea primeste recunoaștere pentru perseverența demonstrată în rezolvarea cazurilor preluate, spiritul său organizatoric, atenția la cele mai fine nuanțe ale cauzelor și diplomația pe care o dovedește în relația cu partenerii noștri.