INIȚIATIVĂ ȘI PROFESIONALISM


 

VIZIUNE

Casa de Avocatură Mitu și Asociații urmărește să devină una dintre cele mai căutate case de avocatură din România prin valoarea adăugată activității clienților săi atât prin gestionarea cu succes a litigiilor cât și prin furnizarea celei mai bune consultanțe juridice.


 

MISIUNE

Casa de Avocatură Mitu și Asociații își propune să ofere cele mai bune servicii juridice clienților săi, respectiv atât pentru litigii, cât și pentru consultanță juridică pentru probleme strategice sau care țin de activitatea de zi cu zi.
Ceea ce ne diferențiază de alte firme de avocatură este abordarea noastră personală și interesul real pentru clienții noștri, pentru a înțelege cât mai bine obiectivele și nevoile unice ale acestora, munca asiduă și dăruirea pentru a furniza serviciile în timp util și în mod eficient, precum și onorariile noastre competitive.
Casa de Avocatură Mitu și Asociații oferă un mediu de muncă excelent, unde se încurajează inițiativa și munca în echipă. Ne străduim să atragem, dezvoltăm și menținem o relație de lungă durată cu profesioniști de excepție.


 

VALORI

Apreciem clientul. Prețuim o relație puternică cu acesta și încercăm întotdeauna să îi depășim așteptările. Prețuim comunicarea clară și la obiect. Apreciem echipa noastră extraordinară de avocați, munca lor de echipă și determinarea pentru fiecare client și pentru fiecare serviciu furnizat.