Mitu și Asociații oferă servicii legale de consultanță juridică dar și de afaceri acordate în special în domeniul achizițiilor publice și parteneriatelor publice-private, construcții civile și industriale, automotive, energiei regenerabile, resurse umane și mediu.

Avem o echipă de avocați specializați în consultanță juridică și de afaceri, care abordează cu profesionalism solicitările clienților, în special în ramurile dreptului societar, civil, muncii, mediului, proprietății intelectuale și politici de confidențialitate și de conformitate (GDPR).

Ce facem diferit? Ne implicăm, căutăm să înțelegem cât mai bine activitatea clientului, organizarea internă, profilul de business, strategia de dezvoltare și venim cu idei care să echilibreze activitatea, să prevină crize interne, să permită creșterea operațiunilor. Activitatea avocaților departamentului de consultanță se bazează pe identificarea strategiilor optime pentru realizarea intereselor clienților, având drept obiectiv principal clarificarea aspectelor necunoscute, sesizate și supuse atenției, precum și transpunerea în mod legal a intențiilor de derulare și organizare a afacerilor comunicate de către parteneri.