POVESTEA NOASTRĂ


Povestea Mitu și Asociații a început în anul 2003, o dată cu înființarea ca și cabinet individual. Treptat, echipa a crescut, a dobândit cunoștințe și experiență, s-a implicat cu interes în proiecte, a răspuns provocărilor, a învățat din fiecare activitate și de la fiecare colaborator, a construit parteneriate cu clienții, și a devenit ceea ce este astăzi, o Casă de Avocatură.

Pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, activitățile societății se desfașoară într-un mediu armonios, la care contribuie locația, pasiunea pentru profesie, spiritul de echipă și atitudinea pozitivă și deschisă.

Mitu si Asociații se află în apropiere de Biserica Armenească, având astfel o poziționare strategică, foarte aproape de instanțele de judecată dar și de principalele instituții ale administrației publice și în același timp într-o zonă ferită de tumultul zonei centrale.

Clădirea în care își are sediul datează din perioada interbelică și a fost realizată în anul 1926 de către industriașul Casimir Otto Akerman, folosind cele mai noi tehnologii din timpul respectiv. Spațiul folosit de Mitu și Asociații beneficiază de 6 încăperi amenajate într-un stil ce redă un echilibru perfect între clasic și modern, între designul profesionist și personalitatea Mariei Cristina Mitu, între notele istorice și tehnologiile noi.

Casa de Avocatură Mitu și Asociații este alături de clienții săi în probleme complexe de drept civil, comercial, societar, imobiliar, fiscal, concurențial, dreptul asigurărilor, al proprietății intelectuale, dreptul muncii, drept administrativ și achiziții publice, precum și în probleme de conformitate, atât în ceea ce privește oferirea de servicii de consultanța juridică, în probleme strategice și în activitatea de zi de zi, cât și în asistența și reprezentarea în fața instanțelor de judecată.

Cele mai semnficative valori care unesc membrii echipei și îi susțin în a realiza un efort comun pentru rezultate mai bune pe zi ce trece - sunt respectul reciproc și disponibilitatea de a se ajuta unii pe ceilalți.

De-a lungul timpului, echipa a oferit consultanță juridică pentru persoane fizice și juridice de drept public sau privat – producători de farmaceutice, producători și distribuitori de autovehicule recunoscuți atât național cât și internațional, societăți din domeniul dezvoltării și promovării imobilare, societăți de creditare, importanți jucători de pe piața de telecomunicații, societăți de furnizare echipamente și soluții software, sociețăti din domeniul construcțiilor, transportului, aeroportuar, resurselor umane.

Prin implicare, multă muncă și dorință de dezvoltare, au fost extinse serviciile juridice, echipa s-a completat cu practicieni în insolvență în anul 2012. Mitu și Asociații și Mitu Insolvency colaborează strâns pentru proiectele de insolvență și faliment aflate în portofoliu, elaborând planuri de reorganizare și strategii sustenabile pe termen lung care să permită societăților aflate în portofoliu continuarea activității acolo unde este posibil, valorificarea activelor și reducerea riscurilor pentru creditori, administratori, asociați.

În 2018, am hotărât să sprijinim comunitatea românească din Marea Britanie prin deschiderea unei case de avocatură autorizată Solicitors Regulation Authority prin intermediul căreia să oferim servicii juridice la aceleași standarde ca cele din România, în limba română celor care întâmpină dificultăți în țara adoptivă.O ATITUDINE POZITIVĂ
PENTRU ORICE OCAZIE,
CU ABORDARE
PROFESIONALĂ!