Iulian Cătălin CIOIENARU


Iulian este Avocat Colaborator Senior membru al departamentului de litigii în cadrul Casei de Avocatură Mitu și Asociații.O ATITUDINE POZITIVĂ
PENTRU ORICE OCAZIE,
CU ABORDARE
PROFESIONALĂ


Iulian a debutat în cariera de avocat în anul 2003 și este specializat în asistarea și reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată de drept comun de toate gradele, instanțelor arbitrale si Curții Constituționale. A făcut față diverselor provocări născute din controverse juridice în litigii având ca obiect revendicare de bunuri imobile, achiziții publice sau procedura insolvenței.

Are o experiență bogată în redactarea de opinii juridice în domeniul dreptului civil, comercial, societar, administrativ, al proprietății intelectuale, mediului și energiei, precum și în dreptul concurenței. Totodată, acordă consultanță juridică clienților, în baza dobândirii unei semnificative experiențe în coordonarea cu succes a proiectelor.

Pe parcursul carierei sale, și-a dezvoltat spiritul antreprenorial și modul clar și concis de a comunica. Este apreciat pentru modul său inovativ de a soluționa diverse cazuri, pentru atitudinea optimistă cu care tratează orice situație și pentru calmul de care dă dovadă în fiecare zi.