Maria Cristina MITUMaria Cristina este Partener Coordonator fondator al Casei de Avocatură Mitu și Asociații și coordonator al departamentului de consultanță.O ATITUDINE POZITIVĂ
PENTRU ORICE OCAZIE,
CU ABORDARE
PROFESIONALĂ


Maria Cristina este avocat din anul 2001, având o bogată experiență atât în asistarea și reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată, cât și în oferirea de consultanță juridică pe aspecte de drept societar și civil, achiziții publice și parteneriate publice-private.

Începând cu anul 2012, Maria Cristina a devenit practician în insolvență, calitate în care s-a implicat în proceduri de reorganizare dar și de faliment ale unor companii cu capital public și privat și a înființat Mitu Insolvency, implicându-se în proceduri de insolvența, reorganizări judiciare și lichidări.

În 2017, Maria Cristina a devenit membru al Solicitors Regulation Authority iar în 2018 a înființat Mitu Solicitors, o casă de avocatură autorizată să funcționeze în Anglia și Țara Galilor. Scopul noii societăți este de a oferi:

1. comunității românești, persoane fizice sau companii, din Marea Britanie accesul la servicii juridice de calitate în limba română.

2. cetățenilor care locuiesc în România posibilitatea de a-și valorifica drepturile dobândite în fața instanțelor românești împotriva unor persoane care locuiesc în Marea Britanie (ex. pensii de întreținere pentru copii, alte sume datorate de cetățenii români stabiliți în Marea Britanie).

3. companiilor care funcționează în România și care se află într-o dispută comercială ce poate fi soluționată în Marea Britanie.

În calitate de Partener Coordonator, Maria Cristina asigură, prin echipa alături de care lucrează, o calitate desăvârșită a serviciilor oferite, atât prin coordonarea echipei de avocați cât și prin implicarea activă în fiecare proiect. În al doilea rând, Maria Cristina se asigură ca fiecare serviciu să fie realizat cât mai eficient posibil, pentru a oferi clienților profesionalism ridicat în cel mai scurt timp posibil și cu costuri minime.

Stilul ei de viață se bazează pe comunicare deschisă și la obiect, asumarea de obiective și îndeplinirea lor. Își inspiră colegii, este constantă și manifestă un interes real în identificarea de soluții pentru fiecare situație.

Clienții apreciază la Maria Cristina, în afară de cunoștințele solide de drept și experiența de care dă dovadă, înțelegerea profundă a activității acestora, care ii permite să ofere cele mai bune servicii juridice adaptate situațiilor.