Andrei IORDĂCHESCU


Andrei este Avocat Partener în cadrul casei de avocatură Mitu și Asociații.O ATITUDINE POZITIVĂ
PENTRU ORICE OCAZIE,
CU ABORDARE
PROFESIONALĂ


Andrei este Partener Junior și coordonează departamentul de litigii în cadrul casei de avocatură Mitu și Asociații. S-a alăturat echipei în anul 2013 iar în 2018 a devenit Partener Junior ca urmare a activității constante, implicării și calităților deosebite. Andrei s-a dovedit de-a lungul anilor un partener real susținând constant activitatea noastră.

Andrei și-a început cariera în avocatură în anul 2010 și s-a specializat în asistența și reprezentarea clienților în fața instanțelor de judecată în probleme de drept civil, societar, administrativ și de dreptul concurenței.

Înainte de a face parte din echipa Mitu și Asociații, Andrei a lucrat în biroul din București al Clifford Chance, una din cele mai mari firme de avocatură multinațională, acumulând o experiență importantă în consultanță juridică pe domeniul dreptului societar, concurențial și al sănătății.

Andrei este apreciat de către partenerii noștri pentru seriozitatea cu care tratează fiecare speță, respectul, onestitatea și corectitudinea cu care abordează situațiile.